F500 actie

Wie kan ‘m ooit weerstaan, de iconische F500 design fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele draaifauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. 

De zitschelpen van deze geliefde serie fauteuils, elk met hun kenmerkende stoffering, zijn fantastisch op een trompetvoet of kruisvoet, maar zeker ook met een schommelonderstel.

Nu tijdelijk 15% actiekorting

Vele combinaties mogelijk

De unieke details van de F500 serie laten elk model uitstekend tot haar recht komen. De grote fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat een scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen in uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies uit een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf voor een schommelonderstel.

 

Dit artikel is leverbaar in vele uitvoeringen en daarom niet direct via onze webwinkel te bestellen.
Weet u al precies welke uitvoering u wilt bestellen stuur dan een e-mail naar info@deinrichterij.nl met de juiste gegevens en wij zullen uw bestelling alsnog in behandeling nemen.
U ontvangt dan van ons een bevestiging en na ontvangst van de (aan)betaling wordt uw bestelling uitgevoerd.