Jamé

Dutch design voor een oerhollandse prijs.

Jamé is een meubelfabrikant die design, kwaliteit en prijs perfect weet te verenigen in banken met een perfect zitcomfort.

De banken worden voor 100 % geproduceerd in Nederland. In Druten is de fabriek gevestigd waar de rompen in eigen huis worden gemaakt en daarna gestoffeerd worden in de stof van uw keuze.
De ontwerpen kenmerken zich door éénvoudige strakke lijnen en in sommige gevallen de retro touch. Beide geven de banken een tijdloos karakter waardoor ze heel goed te combineren zijn met andere merken uit onze collectie.

De modellen hebben allemaal een Hollandse jongens of meiden naam om de het Nederlandse ontwerp en de productie in Nederland nog maar eens te benadrukken. Elke bank is in meerdere varianten leverbaar. De ene bank gewoon in 2, 2,5 en 3 zits en de andere ook in hoekopstelling, met sofa of als chaise longe. Voor allen geldt dat er bijpassende hockers in diverse maten te krijgen zijn, en ook losse kussens in dezelfde stof als je bank behoort tot de mogelijkheden.

In principe ontwerp je dus je eigen bank, die past bij jouw interieur. Je kiest één van de modellen en laat hem daarna uitvoeren in één van de vele mogelijke stoffen. Ook is het bij de meeste modellen ook mogelijk om te kiezen voor een andere poot.

Heb je éénmaal je keuze gemaakt, staat in de meeste gevallen je bank met een week of 6 bij je thuis. De Inrichterij levert in heel Nederland, en heeft altijd meerdere modellen uit de Jamé collectie in de winkel staan.

Klik hier voor modellen en prijzen.

jame-met-sofa